fbpx

Mijn eerste jaar bij Forever After

by

Vandaag werk ik 1 jaar bij Forever After en ik deel graag hoe ik het afgelopen jaar bij Forever After ervaren heb. Over wat ik allemaal beleefde, mijn ervaringen en wat ik verwacht van de toekomst. En ja, daar zit Forever After zeker nog in!

Net iets meer dan een jaar geleden kwam ik dankzij mijn lieve ex-collega Inge in contact met Sara. Na enkele gesprekken bleek het wel te klikken en tekende ik heel enthousiast mijn contract bij Forever After. Mijn eerste jaar in ons gezellig kantoortje vloog voorbij en ik heb heel veel goesting in de jaren die nog komen.

Een fijne leerschool

Het eerste jaar – en vooral die eerste maanden – waren heel leerrijk. Ik wist dankzij mijn vorige werkervaringen al heel wat over social, maar het adverteerniveau ligt bij Forever After toch een trapje of 2 hoger. In het begin klonk alles wat Sara me vertelde wat Chinees, want ik had geen marketingopleiding gevolgd en ik heb soms een nogal chaotisch hoofd. Maar hey, nu kan je me praktisch alles vragen over Facebook funnels en flows en werk ik in no time social media advertentie strategieën voor onze klanten uit!

Kiezen is verliezen

Wat ik nu precies het leukste vind aan werken bij Forever After? De vrijheid om alles te kunnen én mogen doen. Ik ben heel erg graag creatief en schud graag copy en leuke visuals uit mijn mouw. Maar daarnaast vind ik het ook een fantastische uitdaging om strategisch na te denken en het advertentieniveau van onze klanten naar een hoger niveau te tillen.

Wat lonkt de toekomst?

Aan Forever After verlaten denk ik dus nog steeds geen minuut. Hoe cliché het ook klinkt: ik begin elke ochtend met plezier aan de werkdag. De komende maanden en hopelijk jaren, wil ik sowieso een rol blijven spelen in de groei van Forever After. En mijn functie? Die mag zo gevarieerd blijven dan hij nu is mét nog meer creatieve opdrachten.

Ik ben alvast klaar voor het komende jaar, samen met Sara en onze nieuwe collega Silke!

Groetjes,

Thalia

E-boek Meer verkopen via social media

Download het gratis e-book

Sharing is caring 💜. In ons e-book delen we graag onze beste tips & tricks met jou zodat je zelfs snel aan de slag kan gaan. Kriebelt het om nog meer uit social media te halen? Neem contact op via het contactformulier of boek meteen een vrijblijvende online afspraak.