fbpx

Get to know Marte

by

Ze wordt gelukkig van cijfers en is daarom ook de perfecte match voor het Forever After Team. Marte heeft al een eerste ervaring met campagnes op social media, duikt met plezier in Google Analytics én heeft een vlotte pen. We zijn dus heel blij met zoveel nieuw talent. Welkom, Marte!

Het is inmiddels geen geheim meer dat we graag lekker eten bij Forever After. Wat is jouw ultieme guilty food pleasure?

Ik ben zot van kaaskroketten. Mijn vrienden en familie moeten mijn frituurbestelling nooit vragen en mijn favoriete restaurant in Leuven geeft me zelfs de menu niet meer. Kaaskroketten it is! Daarnaast ben ik ook verslaafd aan chips. Ik ben niet echt een zoetebek, maar alle zoute snacks can come my way!

Welke gave zou je wel willen hebben?

Is alles eten zonder bij te komen een gave? Anders dat graag!

Wat is het leukste dat je ooit hebt meegemaakt?

Het allerleukste dat ik heb meegemaakt is wanneer mijn hondje, Elmo, bij ons kwam wonen. Ze is een Franse Bulldog die mijn hart heeft veroverd sinds dag één.

Wat verwacht je van job bij Forever After? 

Ik verwacht heel veel bij te leren, maar deze verwachtingen zijn zeker en vast al ingelast. Ook hoop ik verder het creatieve met het cijfermatige te mogen combineren. Ik laat graag mijn creativiteit de vrije loop en kan dan ook fier zijn op mijn resultaten. Maar hiernaast ben ik ook graag bezig met de cijfers te analyseren en te interpreteren.Waar ben je echt heel goed in, Marte?

Ik denk dat ik goed ben in het opvrolijken mensen. Ik ben enerzijds een luisterend oor en anderzijds de zotte doos die de sfeer er weer inbrengt.   

En wat doe je echt met hart en ziel?

Het gaat heel stom en cliché klinken, maar ik spendeer mijn tijd enorm graag aan mijn vrienden. In mijn vrije tijd zal ik ook de meerderheid van de tijd bij mijn beste vrienden te vinden zijn.

Waar kijk je het meest naar uit?

Eén van mijn beste vriendinnen is vorig jaar bevallen en ik ben vol spanning aan het wachten tot haar kindje begint te lopen ?. Ik vraag haar elke maand: “En, loopt hij al?”, “Wanneer zal hij beginnen lopen?”. De dag dat ik bericht krijg dat hij zijn eerste voetstapjes heeft gezet, spring ik een gat in de lucht!

Met welk gevoel word je op maandagochtend wakker?

Let’s kick some ass! Ik word (meestal) met een heel energiek gevoel wakker, klaar om erin te vliegen. Ik heb geen moeite met een maandagochtend met een job al deze.

Wat vind je het meest uitdagende aspect aan je functie als Digital Campaign Expert?

Mijn grootste uitdaging is de twee powerwomen naast mij te kunnen volgen. Gelukkig krijg ik super goede begeleiding en tips en tricks!

Wat is het allerleukste Forever After project dat je al hebt gedaan?

Ik denk dat dit Licht voor de Wereld moet zijn. Ik vond het een heel pakkende campagne en een ongelofelijk mooie organisatie. Ik ben dan ook heel blij dat ik hier deel van mocht uitmaken. Dat was trouwens ook één van mijn eerste campagnes.

Nog een laatste vraagje om het af te leren: wat weten mensen helemaal niet over jou?

Ik denk dat veel mensen niet weten dat ik vroeger super verlegen was. Vrienden die ik pas leerde kennen, geloven mij niet als ik dat zeg. Ik heb een enorme assertiviteit boost gekregen na mijn Erasmus in Frankrijk. Ik heb een half jaar in Rennes gestudeerd en ben als een assertieve, zelfstandige dame teruggekomen ?

E-boek Meer verkopen via social media

Download het gratis e-book

Sharing is caring ?. In ons e-book delen we graag onze beste tips & tricks met jou zodat je zelfs snel aan de slag kan gaan. Kriebelt het om nog meer uit social media te halen? Neem contact op via het contactformulier of boek meteen een vrijblijvende online afspraak.