Onze diensten

Van content strategie over community management tot workshops. Elk merk is uniek en verdient een op maat gemaakte aanpak. Wij gaan 100% voor elk merk.

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Mooie verhalen verdienen de aandacht van de juiste doelgroep en die bereiken we via social advertising. Hierbij optimaliseren we constant lopende campagnes door (re)targeting en het aanmaken van aangepaste doelgroepen. We zijn ook steeds op de hoogte van de nieuwste advertising mogelijkheden op de verschillende social media kanalen. Zo kunnen we het maximum halen uit elk budget.

GOOGLE SEARCH ADs (SEA)

Dankzij Google Advertising of SEA maak je je bedrijf gemakkelijk vindbaar op de zoekmachine. Het zorgt op lange termijn voor meer en betere websitebezoekers. Bovendien versterken advertenties op Google en social media elkaar. Door aan zoekmachine adverteren (SEA) te doen, maken we je bedrijf gemakkelijk vindbaar!

Community management

Onze job bestaat ook uit community management. Zo willen we ervoor zorgen dat de service online minstens even goed is als offline. We beantwoorden vragen en klachten, maar zorgen ook voor een vrolijke noot waarbij we proactief een gesprek aangaan met de fans. Daarnaast maken we elke maand een overzichtelijke rapportage met alle resultaten waardoor we campagnes én paginacontent steeds optimaliseren.

STRATEGIE

Achter elk verhaal schuilt een concreet plan. Als partner leren we je merk door en door kennen om zo een goede content- en campagnestrategie te creëren. We gaan mee in het verhaal van de consument zodat we relevante en creatieve content kunnen tonen aan de juiste doelgroep. We vertellen in elke strategie het verhaal we willen overbrengen, via welke kanalen dit zal gebeuren. Hierbij verliezen we het doel en objectieven niet uit het oog.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?

Neem dan contact op via onderstaand formulier.