fbpx

Onze diensten

Bij Forever After weten we hoe we met een sterke strategie in combinatie met digitale campagnes jouw klanten kunnen verleiden en overhalen om tot de conversie over te gaan. We bedenken voor elk merk een unieke, op maat gemaakte aanpak, want jij verdient 100% van onze aandacht.

Je wil er graag uitspringen online, maar je weet niet helemaal hoe

Je hebt al zoveel gelezen over online adverteren en misschien heb je zelfs al de ballen gehad om het zelf eens te proberen. Helaas zonder heel veel succes. Je weet dat het jouw bedrijf vooruit kan helpen, dat het net dat duwtje in de rug kan zijn om je zaak op de kaart te zetten. Maar misschien behaalde je niet de gewenste resultaten via je advertenties?

Gelukkig komt Forever After to the rescue. Wij zoeken naar een goede oplossing voor jou en je bedrijf. Dat doen we door een unieke strategie te bepalen voor je merk en deze vervolgens toe te passen en te optimaliseren tot we die ene magische formule gevonden hebben.

Diensten Forever After
Social media advertising

Social media advertising

Community management

Community Management

Strategie

Strategie

Google advertising

Google
advertising

Hoe kan Forever After jouw bedrijf op de kaart zetten?

Diensten Forever After

Social media advertising

Mooie verhalen verdienen de aandacht van de juiste doelgroep en die bereiken we via social media advertising. Om de resultaten van een campagne naar de next level te brengen, optimaliseren we op basis van cijfers, data en grondige analyses.

 • Meer verkopen in je webshop
 • Meer downloads van je e-book
 • Meer registraties voor je webinar of workshop
 • Werken aan je naamsbekendheid
 • Het relevante verkeer naar en op je website verhogen

Het succesverhaal van diëtiste Silke Desaever

De samenwerking met Forever After verliep héél vlot en spontaan! Tijdens de gesprekken met Sara en Thalia blijkt telkens opnieuw wat een kraks ze zijn in hun vak. Ik kreeg tijdens de campagne regelmatig een update, en de resultaten overtroffen mijn stoutste verwachtingen! Mijn mailinglijst verdubbelde maar liefst in aantal! De plannen voor een volgende campagne liggen al klaar ?.

Google advertising (SEA)

Advertenties op Google en social media versterken elkaar. Ze zijn als Batman & Robin, Tom & Jerry of Samson & Gert. Kortom: ze halen het beste in elkaar naar boven. Door naast social media advertising aan Google advertising (SEA) en misschien wel ads op YouTube te doen, maken we je bedrijf gemakkelijk vindbaar.

 • Meer websiteverkeer
 • Grotere merkbekendheid
 • Meer verkopen en leads via SEA
Forever After Google Advertising

Het succesverhaal van Wesley van Visit Ieper

We werden zeer goed begeleid, geadviseerd en geholpen bij onze Google campagnes. Er werd proactief een wekelijkse update verstuurd zodat we over alle acties op de hoogte bleven en zeer snel konden bijsturen waar nodig.

 

Wil je graag kennismaken?

We zijn nu al benieuwd om jou beter te leren kennen. Laat ons meteen bespreken welke doelen jij voor ogen hebt en hoe Forever After jou hierbij kan helpen bij een (virtuele) koffie en boek meteen een vrijblijvende online afspraak.

Forever After Strategie

Strategie

Een mooi verhaal is één, maar zonder een goed plan, behaal je niet de resultaten waar je van droomt. Als partner dompelen we ons helemaal onder in je merk om zo de harten van jouw doelgroep te veroveren. De strategie vormt dan ook één van de belangrijkste bouwstenen van het succes van je campagne. Daarom is het ook ons startpunt.

 • We bouwen een social media advertentie funnel om zo op een logische manier naar verkopen of downloads toe te werken.
 • Bestaande klanten worden niet vergeten en vinden hun weg naar jouw webshop regelmatig terug.
 • We bedenken een plan om gevulde winkelmandjes om te zetten naar echte verkopen.

Het succesverhaal van Goldfish

Forever After luistert, stuurt bij en bekijkt proactief welke acties we kunnen inplannen. Ze zijn flexibel, snel en reactief.

Lees meer »

Persoonlijke aanpak

Je kan rekenen op een aanpak die helemaal gepersonaliseerd is. Als team vinden we het belangrijk om goed en op regelmatige basis te communiceren met jou. Zo zorgen we ervoor dat we de aanpak altijd aan jouw noden kunnen aanpakken.

 • We houden je wekelijks op de hoogte over de prestaties van je campagnes.
 • Je krijgt inzicht over welke doelgroepen zorgen voor jouw sales.
 • We zijn gemakkelijk bereikbaar voor al jouw vragen.
Forever After Community Management

Wil je graag kennismaken?

Dat kan, kom gerust op de virtuele koffie! Het is gratis én nog eens gezellig ook. Sta je te springen om te adverteren op social media en/of Google, klik dan als de bliksem op de onderstaande button.