Onze diensten

Van content strategie over community management tot workshops. Elk merk is uniek en verdient een op maat gemaakte aanpak. Wij gaan 100% voor elk merk.

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Mooie verhalen verdienen de aandacht van de juiste doelgroep en die bereiken we via social advertising. Hierbij optimaliseren we constant lopende campagnes door (re)targeting en het aanmaken van aangepaste doelgroepen. We zijn ook steeds op de hoogte van de nieuwste advertising mogelijkheden op de verschillende social media kanalen. Zo kunnen we het maximum halen uit elk budget.

Content creatie

Wat is het belangrijkste bij een goed verhaal? Juist! Goede en relevante content zorgt ervoor dat jouw merk blijft hangen in het hoofd van je doelgroep. Wij zorgen voor dé combinatie tussen een pakkende copy en het juiste beeld en houden hierbij steeds de doelgroep in gedachte.

Community management

Onze job bestaat ook uit community management. Zo willen we ervoor zorgen dat de service online minstens even goed is als offline. We beantwoorden vragen en klachten, maar zorgen ook voor een vrolijke noot waarbij we proactief een gesprek aangaan met de fans. Daarnaast maken we elke maand een overzichtelijke rapportage met alle resultaten waardoor we campagnes én paginacontent steeds optimaliseren.

Workshops

Wil je graag zelf aan de slag, maar zie je de bomen door het bos niet meer? Benieuwd hoe je social media het best kan inzetten voor jouw bedrijf? Wat betekenen CTR, CPC en CPM? Heb je vragen over gericht adverteren en wil je er graag zelf mee aan de slag? Contacteer ons voor een persoonlijke hands-on workshop.

STRATEGIE

Achter elk verhaal schuilt een concreet plan. Als partner leren we je merk door en door kennen om zo een goede content- en campagnestrategie te creëren. We gaan mee in het verhaal van de consument zodat we relevante en creatieve content kunnen tonen aan de juiste doelgroep. We vertellen in elke strategie het verhaal we willen overbrengen, via welke kanalen dit zal gebeuren. Hierbij verliezen we het doel en objectieven niet uit het oog.

Campagnes

Het is belangrijk om de juiste doelgroep te bereiken, maar deze mensen aan je merk binden tot ze niet meer zonder je willen, is nog belangrijker. Daarom creëren we voor elke klant, klein of groot, social media campagnes. Dat gebeurt steeds in lijn met de waarden van het merk, de wensen van de consument én met een duidelijk doel in gedachten: jouw merk eruit laten springen.

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen doen?

Neem dan contact op via onderstaand formulier.

CONTACT