fbpx

Over ons

Wij zijn Sara, Thalia en Cynthia: het enthousiaste Forever After team! Een trio gepassioneerde digital marketeers met elk een eigen specialiteit, maar met een gedeelde passie voor social media advertising.

Je bedrijf er online laten uitspringen is niet altijd evident

En dat weten we maar al te goed! Elk mooi verhaal verdient de aandacht van de juiste doelgroep en die bereiken we via social advertising. Om de resultaten van een campagne naar de next level te brengen, optimaliseren we op basis van cijfers, data en grondige analyses.

Smile

Herken je dit?

  • Je bereikt veel mensen, maar er wordt amper op je advertenties geklikt
  • Je hebt een keigoed e-book geschreven, maar het wordt niet veel gedownload
  • Je hebt een webshop en je adverteert op sociale media, maar de verkopen blijven uit
  • Je hebt hele leuke content, maar op één of andere manier weet je niet de juiste doelgroep te bereiken

Hoe kan Forever After jou helpen?

Data gericht

Call us nerds, maar bij Forever After kijken we graag naar cijfers. Door data te analyseren, achterhalen we wat werkt en wat niet. Zo kunnen we jouw campagne naar het volgende niveau tillen om zo de resultaten te maximaliseren.

Persoonlijke aanpak

Elke klant verdient 100% van onze aandacht. Daarom bespreken we graag jouw verwachtingen en zetten we deze om in een duidelijke strategie. Wekelijks houden we je op de hoogte over de prestaties van jouw campagne zodat je perfect weet hoe het met je advertenties gaat. 

Flexibel

Samen met jou willen we vooruit. Dat betekent dat we flexibel zijn om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Met de juiste focus en een goede open communicatie zorgen we voor een soepele samenwerking, want online adverteren betekent dat we soms erg snel moeten schakelen.

Proactief

Als Digital Campaign Experts vinden we het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en proactief opportuniteiten voor jouw merk te spotten. Hebben we een leuke functie ontdekt dat bij jouw bedrijf past of is het nodig om de advertenties aan te passen? Dan brengen we je hiervan op de hoogte en zorgen wij voor het nodige.

Sociaal zijn is ons ding!

Benieuwd wat we zelf allemaal uitspoken met onze eigen social media kanalen? Volg ons dan zeker en blijf op de hoogte van het reilen en zeilen achter de schermen van Forever After, de laatste (social) nieuwtjes delen en ontdek onze waardevolle tips waar je meteen mee aan de slag kan.

Wie zijn wij?

Klein, maar krachtig! Maak kennis met het multidisciplinaire Forever After team. Elk van ons heeft een eigen specialisatie met een gedeelde passie voor social media.

Forever After Sara

Sara Van de Velde

Sara droomde enkele jaren geleden van een eigen zaak in social media advertenties en zo werd ze the big boss van Forever After. Door haar ervaring is ze dan ook een krak in het analyseren van campagnes en de vinger op pijnpunten leggen waardoor Sara van elke campagne een succes weet te maken. Ze begeleidt haar team door de wonderen van het online adverteren en ze deelt haar wijsheden bovendien ook nog eens op verschillende hogescholen.

Lees meer »

Forever After Thalia

Thalia De Broyer

Thalia is Senior Digital Campaign Manager bij Forever After. Ze tovert social media strategieën uit haar hoed alsof het niks is en dankzij haar achtergrond als journaliste, is ze ook sterk in copy schrijven. Even duiken in een campagne om te kijken waar we nog beter kunnen doen, is één van haar favoriete taken. Daarnaast is Thalia de connectie tussen onze klanten en het team en zorgt ze voor een vlotte communicatie tussen beide partijen.

Lees meer »

Forever After Marte

Cynthia Vanpaeschen

Cynthia is onze junior Digital Campaign Manager. Je krijgt haar helemaal in haar element wanneer ze creatief kan zijn. Ze is dan ook sterk met beelden en ze houdt van goede verhalen en alles wat mooi is. Dat Cynthia niet vies is van een uitdaging, bewees ze al in Huis Gemaakt. Bij Forever After combineert ze dan ook zonder moeite strategisch en analytisch nadenken met een straf staaltje creatief werk. Met een brede achtergrond in communicatiewetenschappen maakt ze het team compleet.

Vacatures

Wil je deel uitmaken van het Forever After team? Check dan zeker onze vacatures of bezorg ons spontaan je cv via happily@foreverafter.be.

Performance Marketeer

Heb je min. 2 jaar ervaring met het lanceren van digitale campagnes op Sociale Media? Super, dan zoeken wij jou!

Lees meer »

Wil je graag kennismaken?

We zijn nu al benieuwd om jou beter te leren kennen. Laat ons meteen bespreken welke doelen jij voor ogen hebt en hoe Forever After jou hierbij kan helpen bij een (virtuele) koffie en boek meteen een vrijblijvende online afspraak.