fbpx

Het meisje achter #socialcopy

by

She’s got the moves, op én naast de werkvloer. Schrijven zat al langer in de vingers van Thalia, maar het is pas tijdens haar loopbaan bij BASE dat ze de smaak voor social copy ook écht te pakken kreeg. Drie jaar later is ze de eerste werknemer bij Forever After en tovert ze – meestal – moeiteloos woorden uit haar mouw.

Ik val even met de deur in huis: waar ben je echt heel goed in, Thalia?

Ik kan echt goed knallen: geef mij een taakje en ik vlieg er meteen in. Dat vliegen mag je best letterlijk nemen, want eens ik mijn tanden in iets zet, laat ik niet snel los.

En wat doe je echt met hart en ziel?

Schrijven, fotograferen, lay-outen, … Kortom; ik ben echt heel graag creatief bezig en hou ervan om dingen nog mooier te maken. Ik kan me niet inbeelden dat ik mijn creativiteit niet meer kwijt zou kunnen in mijn job én in mijn privéleven. Wat ik minstens even graag doe is lekkere dingen koken en bakken. En omdat ik alleen woon, breng ik af en toe mijn baksels mee. Niet zo goed voor de lijn, maar wel goed voor het moraal op kantoor ;-).

Waar kijk je het meest naar uit?

Elke ontmoeting met mijn metekindje, Lyse. Ze is net vijf jaar geworden en kan nog geen woord spreken, maar elke keer wanneer ze me tegemoet loopt en lacht, wordt mijn dag nog dat tikkeltje beter. Ik kijk al uit naar de dag waarop ze echt gaat kunnen praten. Al geloof ik dat ze dan nooit nog vijf minuten stil zal zijn…Met welk gevoel word je op maandagochtend wakker?

Het is niet “Is het al bijna weekend?”. Al geniet ik wel nog altijd van mijn vrije dagen, hoor! Social Media Manager zijn is allesbehalve een saaie job en de werkdag vliegt elke keer weer voorbij. Een echte verademing na enkele jaren bij de klantendienst.

Wat vind je het meest uitdagende aspect aan je functie als Social Media Manager?

Switchen van de ene mindset van een klant naar die van een andere. Superleuk, maar dat kan soms wel eens voor verwarring zorgen. Organisatie is key en laat mij nu soms toch wat té chaotisch zijn.

Wat is het allerleukste Forever After project dat je al hebt gedaan?

Ik vond het heel leuk om onze nieuwe website te bouwen. Iets creëren, checken, aanpassen en repeat. Een ongoing proces!  Heel leuk, want hier kon ik mijn creativiteit echt botvieren. Forever After is al 4 jaar lang het kindje van Sara, het is dan ook fijn om via deze weg helemaal part of the team te zijn.

Nog een laatste vraagje om het af te leren: wat weten mensen helemaal niet over jou?

Dat ik mijn haar nooit in een staart zal dragen – tenzij ik ga sporten, dat ik graag detectives en misdaadromans lees, dat ik waarschijnlijk elk nummer van Clouseau luidkeels kan meezingen én dat ik niet zing, maar dans in de douche.

E-boek Meer verkopen via social media

Download het gratis e-book

Sharing is caring 💜. In ons e-book delen we graag onze beste tips & tricks met jou zodat je zelfs snel aan de slag kan gaan. Kriebelt het om nog meer uit social media te halen? Neem contact op via het contactformulier of boek meteen een vrijblijvende online afspraak.